Trener Marseillea i najveća zvijezda momčadi

Jesu li Tudor i Payet zakopali ratne sjekire?

"Trener očekuje od mene da budem odlučniji i oštriji kada me ubaci u igru, bilo to na 15. 20 minuta ili ako počinjem od prve minute. I to sada pokušavam raditi" pojasnio je Payet.
Sport / Nogomet | 29. 12. 2022. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od samog početka svog angažmana na klupi Marseillea, Igor Tudor se morao boriti. S navijačima, igračima, medijima. Jedan od onih koji je upravo od početka bio u nekoj vrsti konflikta je kapetan Dimitri Payet, velika zvijezda.

U dosadašnjem dijelu sezone, Payet je u prvenstvu upisao 12 nastupa, samo je jednu utakmicu odradio kompletnu. Pet puta je bio starter, sedam puta je zamijenjen. Dvije je odgledao s klupe. Jedini gol je zabio protiv Ajaccio-a.

"Nisam se nadao ovakvoj minutaži u sezoni. Komplicirano je to. Trener će odlučiti o tome hoću li više igrati. Naporno radim svaki dan kako bih bio spreman. Ako trener procijeni da može bez mene, to je zato što moram poraditi na nekim stvarima. Na meni je da mu 'stvorim probleme' u slaganju momčadi tako da ću biti dobar na treninzima i utakmicama. Trener očekuje od mene da budem odlučniji i oštriji kada me ubaci u igru, bilo to na 15. 20 minuta ili ako počinjem od prve minute. I to sada pokušavam raditi" pojasnio je Payet.

Ipak, mediji vjeruju kako je došlo do pomirbe, jer je Tudor najavio od prve minute Payeta večeras.

"On je uvijek bio važan, čak i kada nije igrao. U susretu protiv Toulousea počinje od prve minute", tvrdi Tudor.

Kopirati
Drag cursor here to close