Novi kiks

Tudor: Tužan sam i razočaran

Prije remija sa Strasbourgom Marseille je izgubio prvenstvenu utakmicu kod PSG-a 0:1, potom istim rezultatom domaću protiv Lensa, a onda je pao i na gostovanju kod Eintrachta u Ligi prvaka s 2:1.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2022. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utakmici 13. kola francuskog prvenstva Marseille je na gostovanju kod Strasbourga primio dva gola u posljednjih 15 minuta igre i remizirao 2:2. Nastavila se time kriza momčadi koju vodi Igor Tudor, koja je u posljednja četiri susreta u svim natjecanjima dohvatila samo jedan bod.

Prije remija sa Strasbourgom Marseille je izgubio prvenstvenu utakmicu kod PSG-a 0:1, potom istim rezultatom domaću protiv Lensa, a onda je pao i na gostovanju kod Eintrachta u Ligi prvaka s 2:1. Tudor je prokomentirao posljednji susret:

"Trebali smo u prvom poluvremenu voditi 5:0. Imali smo 2:0 i nismo uspjeli, tužan sam i razočaran. Ne radi se o sreći i pritisku, radi se o branjenju 2:0 i utakmica je gotova. Ne može se tako lako primati golove kad su ti svi igrači iza lopte, a primili smo dva laka gola. Bili smo premekani".

"Nisam ljutit na svoje igrače, ali jesam ljutit. Izmjene? Ne radi se o tome. Bez obzira na izmjene, mi smo u ovoj utakmici morali pobijediti", dodao je, prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close