Mbappe

"Je li moguće da ostanem u PSG-u? Moguće je"

"Kad odlučim, objavit ću to svima. Je li moguće da ostanem ovdje? Naravno da je moguće", zaključio je Mbappe temu o nastavku svoje karijere.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2022. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogmetaši PSG-a jučer su uvjerljivo s 5:1 svladali Lorient, a igrač utakmice bio je Kylian Mbappe s dva gola i čak tri asistencije, Francuz je nakon susreta nagovijestio kako postoji šansa za ostanak u Parizu.

"Nema potrebe da se puno priča, postoje neki novi elementi koje moram razmotriti kako bi donio odluku o svojoj budućnosti. Nije ovo laka odluka za donijeti. Moja obitelj će mi pomoći, ne želim napraviti grešku. Ja još nisam donio odluku i neka cijeli svijet to zna", kazao je mladi Francuz, prenosi HRT.

"Kad odlučim, objavit ću to svima. Je li moguće da ostanem ovdje? Naravno da je moguće", zaključio je Mbappe ovu temu.

Mbappe na kraju sezone može napustiti francuskog velikana besplatno, kao najizglednija destinacija već mjesecima se spominje Real Madrid, a neki od najutjecajnijih medija već su nekoliko puta objavili kako su se ove dvije strane sve dogovorile.

Podsjetimo, upravo je Real eliminirao PSG iz Lige prvaka, a mediji su pisali kako u svlačionici Parižana vlada kaos i kako su najveće zvijezde nezadovoljne.

Kopirati
Drag cursor here to close