Villa i Legia su ipak ispred

Jansen: Želimo pobijediti danas

Proteklog vikenda smo odigrali dobru utakmicu, krenuti drugim kursom kratkoročno ne bi bilo sasvim logično. Ali ni to ne isključujem", naglasio je trener AZ Alkmaara.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija u skupini je poprilično jasna. Aston Villa i Legija su vrlo brzo prolaska u nokaut fazu. Imaju šest bodova više i s obzirom na zaostatak Zrinjskog i AZ Alkmaara, susret koji se igra u drugom terminu večeras (21 sat) u Birminghamu, može dati odgovore na većinu pitanja.

Ako eventualno završi bez pobjednika sve će biti jasno. Bez obzira na ishod duela u Nizozemskoj. Opet, realno, Aston Villa i Legia su u daleko boljem položaju. Zrinjski i AZ Alkmaar su već upisali po tri poraza u skupini. O tome je pričao i trener AZ-a na presici prije utakmice.

"Situacija je u skupini takva. Dobro bi bilo da imamo bodove iz Mostara, ali to je realnost. Zapravo je još uvijek teško razumjeti što se tamo dogodilo. Ponekad se to dogodi u nogometu. Mi se danas moramo fokusirati na one stvari na kojem možemo utjecati. Želimo pobjediti, ali isto tako moramo ispraviti neke stvari. Proteklog vikenda smo odigrali dobru utakmicu, krenuti drugim kursom kratkoročno ne bi bilo sasvim logično. Ali ni to ne isključujem. Moramo vidjeti kakva je situacija sa ozljedama igrača. Pretpostavljam da će Aston Villa ispuniti svoju obvezu. Ovisni smo o njima, ali prije svega mi moramo pobjediti", pojasnio je kratko Pascal Jansen.

Kopirati
Drag cursor here to close