Nakon poraza od Slovenije

Janković: Mislim da smo zaslužili barem bod

"Smatram da nismo zaslužili poraz, da smo trebali osvojiti barem bod. Spremamo se dalje i nadam se da ćemo u nastavku kvalifikacija biti uspješniji", kaže Janković.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2023. u 23:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada reprezentacija je porazom otvorila novi ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. godine. Na Grbavici je bolja bila Slovenija 1:2. Iako je prvo poluvrijeme završilo bez golova, prilika je bilo na jednoj i drugoj strani. Najbolji pokušaj na pred golom Slovenije je bio onaj kapetana Ivana Bašića. Kad je na početku drugog dijela BiH povela golom Admira Bristrića činilo se kako bi ovo mogao biti uspješan početak novo ciklusa, međutim sve se brzo raspalo za samo četiri minute. Begić i Cipot su postigli po gol i na kraju je Slovenija stigla do trijumfa 1:2. Nakon utakmice izbornik Janković je istakao sljedeće:

"Jako teška utakmica u kojoj su se sastale dvije podjednake ekipe. U prvom poluvremenu smo i mi i oni stvorili nekoliko prilika. Drugi period igre smo bolje mi otvorili i došli do prednosti, imali inicijativu i kad smo trebali udvostručiti prednost, nesretno smo primili gol. Nakon toga je bio evidentan pad u našoj igri, sedam-osam minuta nismo izgledali dobro i u tom periodu primamo gol. Kasnije smo dominirali, bili kvalitetniji, ali sreća je bila na strani protivnika. Smatram da nismo zaslužili poraz, da smo trebali osvojiti barem bod. Spremamo se dalje i nadam se da ćemo u nastavku kvalifikacija biti uspješniji."

Kopirati
Drag cursor here to close