Ždrijeb za EURO 2025

Mlada reprezentacija BiH saznala imena protivnika u kvalifikacijama

Utakmice grupne faze igrat će se u ožujku, lipnju, rujnu, listopadu i studenom ove godine te u ožujku, rujnu i listopadu iduće. Ipak, raspored odigravanja bit će poznat tek u narednim danima.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2023. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjedištu UEFA u Nyonu danas je obavljen ždrijeb kvalifikacionih skupina za U21 EURO koje će 2025. godine biti održano u Slovačkoj. Riječ je o natjecanju za koje je dobra granica postavljena na igrače rođene nakon 1. siječnja 2002. godine te će to pravilo naravno vrijediti i u kvalifikacijama. Koje počinju narednog mjeseca i traju do 15. listopada naredne godine.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u skupini H za protivnike imati selekcije Francuske, Austrije, Slovenije i Kipra. Plasman na prvenstvo osigurat će devet pobjednika skupina i tri najbolja drugoplasirana, dok će preostalih šest drugoplasiranih biti podijeljeno u tri para, čiji će pobjednici također put Slovačke.

U ovoj skupini bi reprezentacija BiH mogla tražiti svoju priliku u borbi za drugo mjesto, gdje bi najveći konkurent trebala biti Austrija. Utakmice grupne faze igrat će se u ožujku, lipnju, rujnu, listopadu i studenom ove godine te u ožujku, rujnu i listopadu iduće. Ipak, raspored odigravanja bit će poznat tek u narednim danima.

Kopirati
Drag cursor here to close