Vratio se u prošlost

Jakobušić: Kad izgubiš sve čekaš red za hranu tri puta tjedno

Sport / Nogomet | 02. 12. 2023. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gostovao je na 22. izdanju KONferencije, događaja na kojem je sudjelovao u panelu "Neuspjehom do istine".

Na panelu je govorio o svojim iskustvima i neuspjesima koji su ga ultimativno doveli do pozicije predsjednika jednog od najvećih hrvatskih klubova. Na eventu su osim Jakobušića sudjelovali mnoge stručne osobe koje se bave odnosima s javnošću.

"Svi neuspjesi, uglavnom se ne znaju, nisu vidljivi, meni to odgovara, ali to me sve dovelo do ovoga. Nisam nikad mislio da ću biti predsjednik Juga, iako sam želio. Za Hajduk nisam ni mislio, ni želio, nisam mislio da bih mogao doći u tu poziciju", rekao je Jakobušić.

Dotaknuo se i dana kada je njegova obitelj primala humanitarnu pomoć.

"To je bilo 92/93, čekaš red za hranu tri puta tjedno. U jednom trenutku imaš sve pa sve izgubiš. Mi Slobodnu nismo kupovali, bila je skupa. Zato danas kupujem sve novine i sve čitam. Imam dva sina, jednog od 18, drugog od 26 godina. Otac mi je rekao da upišem fakultet u Dubrovniku jer nije bilo novaca za otići u drugi grad", dodao je Jakobušić.

Moderator konferencije je okupljenima otkrio da je Jakobušić imao i trećeg sina koji je preminuo te da je stariji sin u rujnu ove godine doživio tešku nesreću nakon pada s motora, a to nitko od njegovih suradnika nije znao.

"Pitaju me zašto se ne smijem. Ne smijem se", odgovorio je Jakobušić s knedlom u grlu

Kopirati
Drag cursor here to close