Pojačavanje kadra

Jakirović želi pojačanja iz Premijer lige, Lauš prvo na listi?

Sergej Jakirović će osmog lipnja okupiti svoje igrače u pripremama za novu sezonu, a dotad će biti i novih igrača u ekipi.
Sport / Nogomet | 01. 06. 2022. u 13:06 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bez obzira što iza sebe ostavlja najdominantniju sezonu u povijesti Premijer lige, Jakirović je više puta ponovio da namjerava dodatno pojačati ekipu, pogotovo u slučaju odlazaka nekih igrača, poput Igora Savića ili Josipa Ćorluke. 

"Svi čekaju nešto iz inozemstva i to mi je razumljivo, ali ja želim da 8. lipnja imam 90 posto kadra na raspolaganju i napravit ćemo da tako bude. Ili barem do odlaska na pripreme u Sveti Martin. Sve kasnije što dođe je “gatanje” i pokazalo se dosad da svi igrači koji su dolazili naknadno, da im je trebalo tri, četiri mjeseca da se priviknu", govorio je Jakirović još prije zadnjeg kola, dodavši kako bi radije doveo kvalitetna pojačanja iz Premijer lige, nego izvana.

"Nije lako igrati Premijer ligu i igrači iznutra već su adaptirani na nju, već znaju što je Zrinjski, a i Europa im je dodatni motiv. Ovi izvana uglavnom čekaju da im propadnu sve opcije i onda bi došli ovdje. E tada ne može!"

U to se uklapa Tino Blaž Lauš, igrač Hajduka koji je proveo posudbu u Posušju. Lauš je vezni igrač, a tu je Jakirović imao najviše problema u završnici sezone, a u Premijer ligi je odigrao 26 utakmica, uz dva gola i dvije asistencije.

MeridianSport piše kako je sve već dogovoreno između igrača i Zrinjskog, a ostaje samo da se vidi kako će se riješiti njegov status s Hajdukom, jer ima ugovor s tim klubom do ljeta iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close