Plemići na pauzi

Jakirović o željama u ždrijebu Lige prvaka: "Sa svima ćemo se potući"

HŠK Zrinjski završio je dominantnu sezonu u kojoj je osvojio naslov prvaka s ekipom koja je imala najbolji napad i najbolju obranu u ligi.
Sport / Nogomet | 30. 05. 2022. u 15:07 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je od ovog vikenda na zasluženom odmoru koji će im zbog nastupa u Europi trajati samo desetak dana, odnosno do 8. lipnja kada je zakazana prozivka. 
 
Sergej Jakirović povest će svoju momčad 12. lipnja na pripreme u Sveti Martin na Muri, a tamo će igrati tri prijateljske utakmice. Protivnici će biti slovenska Mura, hrvatski Varaždin i makedonska Škendija.
 
U Svetom Martinu doznat će i s kim će igrati u 1. pretkolu Lige prvaka. Ždrijeb je 14. lipnja,  a među 15 potencijalnih protivnika ima i onih s kojima se susretao ranije (Malmo, Ludogorec, Maribor, Dudelange), ali i potpunih nepoznanica. Svakako da su najpoželjniji protivnici prvaci Gibraltara ili Walesa, iako je Jakirović i tu oprezan.

"Kada govoriš o Ligi prvaka ne možeš reći da je itko tu slab. Mi smo gledali utakmicu New Saintsa protiv Viktorije Plzen i New Saints ima 3:0 u 50. minuti. Viktorija ih je izbacila tek na penale i ista ta Viktorija sada je prvak Češke. Prema tome, nema tu slabih protivnika, a ja bih volio samo nekoga protiv koga možemo igrati, protiv koga imamo barem podjednake šanse. Ne bih volio i da najjače izvučemo, iako ćemo sa svima 'potući'. Ali, slabih protivnika nema", kazao je Jakirović.
Kopirati
Drag cursor here to close