Šesti trijumf Rijeke

Jakirović: Sada smo četvrti ali nas čeka velika borba do kraja

Čestitam momčadi na pobjedi i na jako važna tri boda, psihološki prije svega jer smo izbili na četvrto mjesto, no to će biti borba do samog kraja. Marljivo smo počeli skupljati i bodove doma, polako napredujemo”, rekao je Jakirović.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šestom pobjedom ovog proljeća Rijeka se probila do četvrtog mjesta na tabeli i sve je bliže Europi. Danas je na Rujevici savladan Varaždin trenera Marija Kovačevića rođenog u Jablanici 3:1.

Prvi je pogodak postigao Selahi na asistenciju Veige na samom kraju prvog poluvremena, a na početku drugog na 2:0 povisio je Ampem, na dodavanje Obregona. U 59. minuti, samo dvije minute po svom ulasku u igru, iz slobodnog je udarca pogodio i Banda, što mu je bio prvi pogodak za Rijeku. Počasni pogodak za Varaždin (3:1) postigao je Jelenić glavom u 88. minuti, nakon što je ubacio Postonjski.

"Nije mi izgledalo prvih pola sata da će ovako završiti iako smo izgledali dobro. Razbijali su nam presing, nismo ih mogli stisnuti kako smo htjeli, pogotovo sa Zelenikom na vratima. Na kraju smo postigli pogodak u najbolje vrijeme, baš kao i drugi, odmah u početku nastavka i tako smo usmjerili susret na svoj mlin. U poluvremenu smo se dogovorili da ih malo sačekamo, da ne srljamo i da nam malo izađu, tako smo iz kontre zabili drugi pogodak. Nisam zadovoljan obrambenom igrom u prekidima, nismo niti jedan očistili i zasluženo smo primili gol iz prekida. Čestitam momčadi na pobjedi i na jako važna tri boda, psihološki prije svega jer smo izbili na četvrto mjesto, no to će biti borba do samog kraja. Marljivo smo počeli skupljati i bodove doma, polako napredujemo”, poručio je nakon utakmice Sergej Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close