Uoči Skupštine

Šimić: Krećem u utakmicu za Dinamo

"Potpisat ću ugovor, ali dogodi li se to da druga strana pobjedi poderat ću ga isti čas", objasnio je Šimić svoju odluku.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2023. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči sutrašnje Skupštine GNK Dinamo koja bi mogla drastično promijeniti budućnost Dinama događaju se neočekivani preokreti, a glavni akter novog je Dario Šimić, pišu Sportske novosti.

O Šimiću se duže vremena priče kao opciju koju ima predsjednik Dinama Mirko Barišić koji ga je želio imenovati u Upravu Dinama prije same Skupštine. Šimić je jučer tu opciju odbio, ali se danas predomislio.

"Prespavao sam i donio odluku, smatram da svi zajedno trebamo krenuti u utakmicu za Dinamo, potpisat ću ugovor, ali dogodi li se to da druga strana pobjedi poderat ću ga isti čas", objasnio je Šimić svoju odluku.

Podsjetimo, Šimiću je Barišić ponudio mjesto člana Uprave zaduženog za sportski sektor, a jedno vrijeme je nekadašnji reprezentativac figurirao kao predvodnik svojevrsne ‘treće strane‘ koja bi željela voditi maksimirski klub. No, na kraju te strane i nema, Šimić je prvo prihvatio pa odbio poziv Barišića da bi ga na kraju ipak - prihvatio.

"Moja je želja napraviti prave promjene u Dinamu, kako bi se svima pokazalo da klub želi ići nekim drugim smjerom. I onda je najpoštenije da se održi Skupština, da se vidi tko će pobijediti, te da onda oni koji budu na vlasti kažu kako i s kojim ljudima žele voditi klub. A ja sam spreman raditi za Dinamo ako se doista želi sve napraviti u klupskom interesu. Onaj tko će sastavljati Izvršni odbor, dužan je reći koji će to ljudi biti u IO, tko će biti u Upravi, s kojim ljudima misli vladati? To je nekakav minimum kulture. Ali, oni to trebaju reći. Ja znam kako bih dalje radio, znam kakve bih poteze povukao, ali u ovom trenutku nisam "stranka u postupku" i čekam rasplet Skupštine. Nisam sad ja ona prava tema, nego Barišić, ili Zorić, oni trebaju reći s kojim ljudima misle dalje voditi Dinamo. Ističem, nikakav dogovor nemam ni s kim", objasnio je jučer Šimić svoju odluku da ne prihvati ponudu. Nakon prospavane noći stvari su se promijenile.

Kopirati
Drag cursor here to close