PAOK naredni protivnik

Dinamo ponovo u Grčku, sada je na redu Solun

Ove sezone PAOK nije izgubio niti jednu utakmicu u Europi, od ukupno 12 odigranih. Remizirali su protiv Beitar Jerusalema i Aberdeena na svom terenu, odnosno protiv Hajduka u Splitu.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2024. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo će ponovo ove sezone u Grčku. Iskustva s posljednjeg gostovanja je na više način bilo traumatično. Razlika je ipak što se ekipa promijenila, novi je trener, ali će opet biti teško, jer ipak je to PAOK, koji je ove sezone eliminirao već jednu ekipu iz Hrvatske, Hajduka.

To je epilog današnjeg ždrijeba osmine finala Konferencijske lige. Ove sezone PAOK nije izgubio niti jednu utakmicu u Europi, od ukupno 12 odigranih. Remizirali su protiv Beitar Jerusalema i Aberdeena na svom terenu, odnosno protiv Hajduka u Splitu.

"Kao što sam rekao sinoć, svejedno je i to su sve jako dobre momčadi. Dobro ćemo izanalizirati i pokušat ćemo se najbolje pripremiti, i da odigramo dvije dobre utakmice da pokušamo proći. Prva utakmica je kući pred našim navijačima, što je dobro. Pokušat ćemo što bolje odigrati kako bismo stekli prednost pred uzvrat u Solunu", kratko je prokomentirao Jakirović ždrijeb. Prva utakmica je 7. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Solunu.

Pored ovog parovi u osmini finala se još sastaju:

Servette - Plzen
Ajax - Aston Villa
Molde - Club Brugge
Union SG - Fenerbahče
Sturm - Lille
Maccabi Haifa - Fiorentina
Olympiakos - Maccabi Tel Aviv

Kopirati
Drag cursor here to close