Vrijedan minimalac

Petković pogodio s bijele točke, Dinamo slavio protiv Betisa

Igrač Betisa, Riad je pomalo nespretno igrao rukom, a jedanaesterac je dosuđen nakon pregledavanja VAR snimka. Petković je pogodio, ispostavilo se za trijumf Dinama.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2024. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je to malo tko očekivao, Dinamo je ostvario super vrijednu pobjedu u prvom susretu play offa Konferencijske lige. Dinamo je uspio od početka umiriti utakmicu, ekipu Betisa i na kraju je dočekao svoju priliku u 76. minuti.

Igrač Betisa, Riad je pomalo nespretno igrao rukom, a jedanaesterac je dosuđen nakon pregledavanja VAR snimka. Petković je pogodio, ispostavilo se za trijumf Dinama. Malo toga se ukupno moglo vidjeti u ovom susretu. Bila je to disciplinirana i ozbiljna predstava Dinama.

Domaći igrači su u cijeloj utakmici uspjeli uputiti tri udarca u okvir gola, Dinamo jedan. U prvom dijelu to je bio rani pokušaj Fekir kada je Nevistić intervenirao. Još su to bile dvije situacije pred golom Dinama, Pezzella je jednom loptu poslao preko gola, drugi put je branio golman Dinama.

U nastavku utakmice ništa se nije posebno mijenjalo na terenu. Bulat je opasno šutirao u 68. minuti i taj pokušaj goste kao da je malo ohrabrio. Došao je jedanaesterac koji je Petković realizirao. Betis je nakon primljenog gola tek za nijansu podigao ritam svoje igre, ali opet daleko je to bilo od nekog velikog, pravog pritiska.

Chadi Riad je zaprijetio, dok je najbolju šansu imao Willian Jose koji pogađa stativu iz slobodnog udarca dvije minute prije kraja.
Bila je ovo prva Dinamova pobjeda na službenim, natjecateljskim utakmicama u Španjolskoj, Zagrepčani su dosad devet puta bili poraženi i na svom su desetom gostovanju napokon dohvatili puni plijen.

Kopirati
Drag cursor here to close