Odgovor na špekulacije

Jakirović: Ostajem trener Rijeke

"Kao prvo, želim naglasiti da sam trener Rijeke i to je najbitnija stvar u cijeloj priči".
Sport / Nogomet | 05. 07. 2023. u 19:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergej Jakirović je posljednjih nekoliko dana bio na radaru reprezentacije BiH. Trener je bio favorit za poziciju izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine i nije skrivao da je zainteresiran za nju.

Jakirović u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine ima podršku predstavnika sva tri naroda, a i veći dio navijača je oduševljen idejom da bivši trener mostarskog Zrinjskog naslijedi Faruka Hadžibegića. "Spominje se moje ime, vidio sam. Ja sam zainteresiran, naravno, ali imamo prepreku što ja imam ugovor s Rijekom na još dvije godine i potrebno je platiti odštetu. Ja sam trenutno u Rijeci, zadovoljan sam, ali naravno da je čast voditi reprezentaciju", rekao je Jakirović za Dnevni avaz.

Međutim, kako piše Index.hr, od toga neće biti ništa. Trener Rijeke je objavio da ostaje na Rujevici.

"Ostajem trener Rijeke"

"Kao prvo, želim naglasiti da sam trener Rijeke i to je najbitnija stvar u cijeloj priči. Pripremamo se za novu sezonu, čeka nas puno izazova i na to smo isključivo trenutno koncentrirani Ja sam uvijek dostupan medijima i tu su neke moje izjave možda pomalo izvučene iz konteksta jer vidim da se dosta piše o tome.

Izjavio sam ono što sam i prije nekoliko godina govorio i, kao što ću uvijek reći. Izbornički posao je nešto što je čast za svakog trenera da se spominje u tom kontekstu. Isto tako, i ovoga puta sam u medijima istaknuo da sam u Rijeci zadovoljan, da se ovdje dobro osjećam i nastavljamo zacrtanim putem. S obzirom na razne natpise, želio sam se javno očitovati i reći da na čelu Rijeke krećem u novu sezonu", odlučio je Jakirović.

Podsjetimo, NSBiH je nakon debakla protiv Luksemburga (0:2) smijenio izbornika Faruka Hadžibegića i odmah počeo tražiti njegovog nasljednika.

Kopirati
Drag cursor here to close