Kandidat za izbornika reprezentacije BiH

Jakirović je zainteresiran, ali je problem ugovor s Rijekom

Hadžibegić je već skoro zaboravljen Krstajić je u jednom trenutku činilo se sigurna oklada, međutim posljednjih dana se sve više piše i spominje upravo Sergej Jakirović.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije tri godine je bio jedan od kandidata za izbornika. Tada su razmišljanja čelnika saveza išla u nekom drugom pravcu, prednost je dobio Ivajlo Petev. Sergeja kandidatura je nekako prošla ispod radara. U međuvremenu je reprezentacija BiH odradila još jedan svoj rollercoaster, rezultatski je išla gore, pa dole gdje je trenutačno sada. Kroz kvalifikacije se teško može izboriti Europsko prvenstvo, ali tu je neizostavni baraž.

Hadžibegić je već skoro zaboravljen Krstajić je u jednom trenutku činilo se sigurna oklada, međutim posljednjih dana se sve više piše i spominje upravo Sergej Jakirović. Koji je u ovom trenutku trener Rijeke koju je iz teške situacije odveo u Europu. S kojom ima ugovor

"Spominje se moje ime, vidio sam. Ja sam zainteresiran, naravno, ali imamo prepreku što ja imam ugovor s Rijekom na još dvije godine i potrebno je platiti odštetu. Ja sam trenutno u Rijeci, zadovoljan sam, ali naravno da je čast voditi reprezentaciju. Velika je čast, uspon i uspjeh za jednog trenera voditi reprezentaciju, a ja kao ja uvijek mislim da se nešto može napraviti, kao što sam u svim svojim klubovima to i pokazao. Dosta stvari se mora poklopiti, ali da me zanima - zanima. To je vrh trenerskog posla", rekao je Jakirović za Dnevni Avaz.

Kao igrač Jakirović je upisao pet nastupa za reprezentaciju BiH. Debitirao je 17. kolovoza 2005. godine u prijateljskoj utakmici protiv Estonije. Odradio je završnicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2005. godine, u mandatu Blaža Sliškovića.

Kopirati
Drag cursor here to close