"To je nogomet"

Jakirović o prvom porazu na klupi Rijeke: "Najbolja odigrana utakmica"

"Njihov golman obranio je sve što se dalo obraniti i dogodila se jedna neopreznost u obrani", rekao je Jakirović.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2023. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergej Jakirović doživio je prvi poraz na klupi Rijeke ovog vikenda kada je njegova momčad na Rujevici minimalno poražena od Slaven Belupa. Nakon uvodnog remija, Jakirović je upisao četiri pobjede s Riječanima.

Usprkos porazu, trener Rijeke u gostovanju u radijskoj emisiji "Pod stijenama Kantride" rekao je da ne može biti nezadovoljan, piše HRT

"Ovo nam je možda bila najbolja odigrana utakmica svih 90 minuta. Nismo imali oscilacija, pritiskali smo protivnika, ali nismo zabili gol. Njihov golman obranio je sve što se dalo obraniti i dogodila se jedna neopreznost u obrani", rekao je Jakirović.

"U svakoj utakmici morate imati sreće, ali ne možete se na nju oslanjati. No, na kraju uz rad i trud, morate imati sreće. Možemo pričati da je Slaven imao sreće, odnosno njihov vratar je obranio sve živo, ali on zato trenira svaki dan, kao i naš vratar i svi igrači. To je nogomet, događa se mnogo puta. Imamo se za što uhvatiti, na dobrom smo putu i moramo se potvrđivati iz utakmice u utakmicu", dodao je trener Rijeke.

Na klupi Slaven Belupa je Zoran Zekić, dobar Jakirovićev prijatelj koji je otkrio što mu je strateg koprivničke momčadi rekao nakon dvoboja.

"Rekao mi je da smo ih dobro zatvorili i stavili pod veliki pritisak te da smo im stvorili najviše problema, što se tiče utakmica Rijeke i Slaven Belupa. Rekao je da je imao raspoloženog vratara i Crnca kojemu "leži" Rujevica", otkrio je Jakirović.

Rijeka je trenutačno sedma momčad lige s 28 bodova, a četvrto mjesto, koje će vjerojatno voditi u Europu, bježi im četiri boda.

O subotnjem porazu i susjedskom derbiju protiv Istre, koji Rijeku očekuje u petak od 17 sati na stadionu "Aldo Brozina", možete poslušati OVDJE u emisiji Pod stijenama Kantride.

Kopirati
Drag cursor here to close