Rukomet

Zrinjski pobjednik turnira "Voljenom gradu Mostar 2023"

U finalnom susretu, Zrinjski je ipak bio bolji od Lokomotive 32:27. Lokosice je u finalu predvodila Ilajda Šuta sa 10 golova, dok je kod Zrinjskog najefikasnija bila Darija Milanović sa 7 golova.
Sport / Rukomet | 27. 02. 2023. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u organizaciji Rukometnog kluba Lokomotiva održan je tradicionalni rukometni turnir pod nazivom "Voljenom gradu Mostar 2023".

Ove godine, na turniru su pored mostarskih ekipa Lokomotive i Zrinjskog tu još bili gosti Trebjesa iz Nikšića, odnosno Leotar iz Trebinja. Lokomotiva je mjesto u finalu izborila nakon sigurne i uvjerljive pobjede nad ekipom Leotara 42:27. Drugo polufinale je ponudilo nešto više neizvjesnosti ali i trijumf Zrinjskog. Zrinjski je plasman u finale osigurao savladavši Trebjesu 33:30.

U finalnom susretu, Zrinjski je ipak bio bolji od Lokomotive 32:27.
Lokosice je u finalu predvodila Ilajda Šuta sa 10 golova, dok je kod Zrinjskog najefikasnija bila Darija Milanović sa 7 golova.Treće mjesto je osvojila ekipa Trebjese, dok je Leotar završio kao četvrti.

Najbolji strijelac turnira je igračica Lokomotive, Ilajda Šuta, sa 20 golova. Za najbolju golmanicu izabrana je Džana Softić (Zrinjski), a najbolja igračica turnira je Ivana Rozić (Zrinjski).

"Sa ovogodišnjeg turnira “Voljenom gradu Mostar 2023″ nosimo lijepe uspomene. Fer, korektna i kvalitetna igra, druženje, uživanje u rukometu, krasili su spomenutu manifestaciju. Zahvaljujemo se ekipama što su se odazvale pozivu, kao i svima koji su na bilo koji način podržali turnir", poručuju iz ŽRK Lokomotiva.

Kopirati
Drag cursor here to close