Nakon pobjede nad Željezničarom

Jakirović: Nervira me način na koji primamo golove

Zrinjski je svladao Željezničar s 4:2 i ostavio za zadnje kolo da se rasplete borba za Europu.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2021. u 20:18 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je nakon sedam minuta vodio s 2:0 protiv Željezničara, ali se morao pomučiti u drugom dijelu da nakon dva gola gostiju opet dođe do dva gola prednosti.
 
"Otvorili smo odlično, postigli dva brza gola, ali nakon 30 minuta pali smo s energijom, a kako obično biva, kada ne zabiješ onda primiš gol", kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović nakon utakmice, osvrnuvši se na to da Zrinjski redovito prima pogotke nakon kornera.
 
Video: Zrinjski - Željezničar 4:2
 
"Primamo treći gol u nizu iz prekida i to me jako nervira, a koliko god sam u svlačionici govorio da moramo drugo početi onako kao prvo, dogodi nam se pogreška. Magdić pogriješio prvi put ovog proljeća i primimo gol. Ali našli smo snage i energije da zabijemo još dva i zasluženo smo pobijedili".
 
Zrinjski je zapravo ovom pobjedom ostao u igri, jer pobijedili su i Velež i Široki Brijeg, pa je razmak na ljestvici ostao isti.
 
 "Ovo su očekivani rezultati, jer ljudi se bore za svoje ciljeve. Pitanje je samo koliko će motivirani biti Radnik i Mladost, ali što se nas tiče znamo da nas čeka teška utakmica protiv dobre ekipe, koja nas je dobila ovdje. Pokušat ćemo pobijediti, a nadat se da će se drugi malo poskliznuti", dodao je Jakirović.

Šef struke Zrinjskog zamoljen je da prokomentira činjenicu da je Olimpikovim potezom borba za ostanak gotova, pa dva kluba koji bi se borili za ostanak u zadnjem kolu, Mladost i Radnik, nemaju motiva, a mogu razriješiti utrku za Europu. 

"Kako da komentiram to? Jučer sam na presici rekao da nismo u istom položaju kao druge ekipe. Bilo je važno da Krupa i Olimpik odigraju utakmicu, da su živi do kraja. Ovako su oduzeli Radniku šansu da se bori do kraja. Uvijek sam za to da se liga odigra do kraja sezone, ali oni su odlučili tako i tu ne možemo ništa", zaključio je Sergej Jakirović.
Kopirati
Drag cursor here to close