Jutro će dati odgovor na pitanje

Jakirović: Ne znam je li ovo zadnja utakmica na klupi Dinama

"Ako cijelo vrijeme pričaš da te netko buši, da te netko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu. Govorim apsolutno otvoreno, ja sam takav, moraju se ovi igrači dobro preispitati da li zaslužuju biti u Dinamu", naglasio je Jakirović.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2023. u 01:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Dinamo bio poprilično oslabljen u susretu s Ballkanijem, nitko nije očekivao onako lošu predstavu modrih. Jednu sigurno od najlošijih posljednjih desetak godina, netko će reći i u povijesti. Dinamo je bio poprilično sterilan, posebno u prvom dijelu.

Domaći sastav je čekao svoje prilike, jednu je dočekao Kryeziu u finišu prvog dijela, drugu nakon velike greške Boška Šutala Alžirac Hamidi. Dva vezana poraza i jako blijede partije Dinama poprilično su kompromitirale status Sergeja Jakirovića koji razmišlja o ostavci

Video: Ballkani - Dinamo 

"Prespavat ću i donijeti odluku je li ovo moja posljednja utakmica za Dinamo! Ne znam da li je to bila moja zadnja utakmica za klub. Jer smatram da sam isto odgovoran. Dajem cijelog sebe otkako sam došao u Dinamo, dajem svima šanse, na njima je da je iskoriste. Ako cijelo vrijeme pričaš da te netko buši, da te netko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu. Govorim apsolutno otvoreno, ja sam takav, moraju se ovi igrači dobro preispitati da li zaslužuju biti u Dinamu. Lako je pričati jedno, a na terenu pružiti nješto drugo. Ovo nije blizu razine Dinama, ovo je za mene najteži poraz. Nema ovo veze s vezom, ovo u Prištini je za mene velika bruka! Pali smo bez ispaljenog metka za mene je to nezamislivo", istakao je razočarani Jakirović nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close