Igračka križaljka

Jakirović: Najlakše je nekoga prekrižiti, ali s tim igračima treba se i dogovoriti

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović sada na raspolaganju ima 27 igrača, od čega 10 novih, te tri vratara.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2021. u 12:51 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići su u srijedu odradili još jedan popodnevni trening, ali u Čitluku gdje s vremena na vrijeme odu odraditi trening, ne samo što je na stadionu Bare dobar teren, nego i da sačuvaju svoj od oštećenja, budući da će na njemu u subotu imati dvije utakmice protiv sarajevskog Olimpika.

Bit će to generalna proba pred nastavak prvenstva, ili bolje reći generalne probe, pošto će to biti dvije utakmice, jedna u 12 i jedna u 16 sati.

"Svi momci će dobiti šansu, a u petak ćemo praviti popis i odlučiti tko će igrati u kojoj utakmici. Sad hoće li to biti dvije ekipe sa po 12, 13 igrača ili više, ovisi i od toga tko će se do tada oporaviti", rekao je za Sportske novosti trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Ozljede su ono što Jakiroviću trenutačno najviše stvara problema, jer jučerašnji trening propustila su četvorica igrača. Zbog ozljeda nisu trenirali Zlomislić, Bašić, Ibanez i Škrbić, koji se zapravo pomalo vraća nakon ozljede zbog koje je propustio kompletan dio dosadašnjih priprema. Ponovno je početo trenirati i Suad Sahiti, a na treningu je bio i novi vratar Marko Živković

S mladim Živkovićem Zrinjski sada ima trojicu vratara te 27 igrača. I sam Jakirović je više puta ponavljao kako nema smisla s toliko puno igrača ući u nastavak sezone, pogotovo što je, čak i uz Kup, manje utakmica nego jesenas. Ali ozljede, pogotovo važnih igrača poput Zlomislića, sve su promijenile.

"Istina, nema smisla da nas je toliko, ali opet treba uzeti u obzir sve ove ozljede koje nas poprilično remete, tako da i o tome itekako treba voditi računa. Zbog toga i jesmo doveli Ennija Travagliju na lijevi bok, jer Ibanez i Bekić imaju 32, 33 godine, ne daj Bože, ali moguće je da se dogodi ozljeda. Meni je najlakše nekoga prekrižiti i reći da mi ne treba, ali ipak svi ti igrači imaju ugovor treba se i s njima sve dogovoriti", zaključio je Sergej Jakirović za Sportske novosti.



Kopirati
Drag cursor here to close