Borba za "jedinicu"

Zrinjski doveo trećeg vratara, Varvodić u prednosti ispred Solde

Na treninzima Zrinjskog je i mladi vratar Orašja Marko Živković, a prema riječima Sergeja Jakirovića priliku bi trebao dobiti Miro Varvodić ispred Antonija Solde.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2021. u 12:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na jednom od posljednjih treninga Zrinjskog je bio i jedan novi vratar. Radi se o mladom 21-godišnjem vrataru Marku Živkoviću koji je u prvoj polusezoni branio za Orašje u Prvoj ligi.

Živković je taj treći vratar kojeg je Zrinjski morao dovesti, nakon što je Ivan Brkić otišao u Rigu. Jakirović je potvrdio da je Živković tu na svojevrsnoj probi, ali i da je trenutačno najbliži "jedinici" Miro Varvodić, pa bi Antonio Soldo opet trebao biti pričuvni vratar.  

"Išli smo na to da dovedemo mladog igrača koji će skupljati iskustvo, jer nema smisla da dovedemo nekog afirmiranog vratara, pa da bude borba za jedno mjesto između trojice. U ovom trenutku u prednosti je Miro Varvodić jer ipak je on tu kao stranac, a i doveden je kao golman s pedigreom", kaže trener Zrinjskog Sergej Jakirović

Varvodić je nedavno dobio priznanje za najboljeg vratara Memorijala "Andrija Anković" u Gabeli, iako je branio samo jednu utakmicu, protiv Sutjeske iz Nikšića.

Kopirati
Drag cursor here to close