Europska utakmica

Jakirović najavio utakmicu protiv Astane, otpao jedan od ključnih igrača

Nakon četiri kola Plzen ima maksimalnih 12 bodova i osigurao je prvo mjesto. Astana i Ballkani imaju po četiri, a Dinamo tri. U zadnjem kolu u Zagreb stiže kosovski prvak Ballkani.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2023. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo u četvrtak od 16:30 gostuje kod Astane u 5. kolu Konferencijske lige. Hrvatski prvak u Kazahstanu treba pobjedu kako bi sam odlučivao o svojoj sudbini oko prolaska u nokaut-fazu.

Nakon četiri kola Plzen ima maksimalnih 12 bodova i osigurao je prvo mjesto. Astana i Ballkani imaju po četiri, a Dinamo tri. U zadnjem kolu u Zagreb stiže kosovski prvak Ballkani.

"Imamo dobru atmosferu. Mislim, imamo je cijelo vrijeme bez obzira na rezultate. Momci dobro rade. Puno nam znači pobjeda protiv Osijeka u dobroj utakmici. Čeka nas dalek put, šest sati. Moramo se od prve sekunde postaviti da idemo po pobjedu jer nam samo pobjeda donosi ono što želimo", rekao je Dinamov trener Sergej Jakirović.

Otpao Drmić

"Svaka utakmica u Dinamu ima imperativ pobjede. Svi očekuju da igramo dobro, da pobjeđujemo... Jasno nam je što trebamo. Svaka utakmica nosi nešto novo. Moramo svi biti bolji, počevši od mene. Moramo izvlačiti pouke iz utakmica u kojima nismo bili dobri. Nikad nisam imao čudniju sezonu. Da mi je netko rekao da ću to imati u Dinamu...", dodao je i osvrnuo se na stanje s igračkim kadrom.

"Dino Perić je bolje, Maxime Bernauer je upitan, ali i on putuje s nama, Josipa Drmića smo ostavili, ide na pregled u Njemačku zbog koljena. Vidjet ćemo što će biti s njim, hoće li se odlučiti na čišćenje koljena i koliko će trajati rehabilitacija."

Drmić, jedan od najplaćenijih Dinamovih nogometaša, na travnjaku je ove sezone proveo samo 384 minute, a zabio je šest golova. U posljednje vrijeme prednost ispred njega dobivali su Sandro Kulenović i Deni Jurić, prenosi Index.

"Uz Petkovića su svi bolji"

Bruno Petković se vratio protiv Osijeka.

"Jako puno nam Bruno znači. Sve je drukčije kad je on tu. Svi igrači su nekako bolji. Ozljeda je iza njega. Nadam se da će biti u još boljoj formi."

Kopirati
Drag cursor here to close