Omjer prekršaja 3:22

Jakirović: Možda smo udarali više....

Sport / Nogomet | 09. 04. 2022. u 20:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa novim trenerom na klupi Borac nije uspio više dohvatiti od jednog boda protiv Zrinjskog. Serije bez poraza Zrinjskog i dalje traje, a domaćinima ostaje tek utjeha da su prva momčad nakon Radnika još tamo od 22. rujna koju Zrinjski nije uspio savladati u prvenstvu.

"Mogu za nas reći da smo odradili dobru utakmicu, ispunili 90 posto stvari koje smo se dogovorili prije početka. Možda nam je teren onemogućio neke stvari u završnici da zabijemo još koji gol. Imali smo dosta udaraca i sve u svemu sam zadovoljan.Ja smatram da smo mi odigrali dobru utakmicu koliko smo mogli u datim okolnostima. Da je ušla stativa Jukića, sumnjiva situacija u devetoj minuti da je bio jedanaesterac možda bi bilo drugačije" istakao je nakon utakmice Jakirović koji je prokomentirao statistički podatak o broju napravljenih prekršaja. Igrači Borca su napravili tri, nogometaši Zrinjskog dvadeset i dva. Nije omjer koji se često viđa na nogometnim terenima, pa ni u BiH.

"Možda smo mi bili agresivniji, udarali više. Nije to naš stil, mi smo inače tim koji ima više loptu, ali tako je gospodin koji je vodio utakmicu dosuđivao nema tu šta" dodao je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close