Noga je i dalje na gasu

Jakirović: Motivacije imamo dovoljno

"Mi igramo dobro cijelu sezonu i u dobroj smo formi, iako neki misle da ćemo pasti mi smo željni napretka i dokazivanja, bez obzira tko igra motivacije ne nedostaje", poručuje Jakirović
Sport / Nogomet | 03. 04. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledajući vrh tabele, trebao je biti derbi kola. Neki su možda i očekivali da bi Tuzla City mogao zaprijetiti lideru prvenstva. I to se dogodilo, točnije uspjeli su gosti da stvore određene probleme momčadi Sergeja Jakirovića u prvih dvadesetak minuta. Međutim, kako je utakmice prolazila tako je na terenu igrala samo jedna momčad. Rani gol za 2:0 na otvaranju drugog poluvremena je razbio sve dileme. I kako je kiša pojačavala tako je sve više curilo u redovima gostiju. Došao je treći, četvrti, peti gol. Zrinjski je stao, jer je sudac odsvirao kraj, kiša nije.

"Prvo čestitam dečkima za ono što su ponudili na izuzetno teškom terenu. Nisam bio zadovoljan time kako su stvari razvijale u prvom dijelu, dobrim dijelom i zaslugom gostujuće momčadi. Dali smo preko Tičinovića gol, iskoristili smo tada njihovu grešku. Na poluvremenu smo malo popričali, dodali gasa, ono što mi možemo i na kraju se može reći da se desila rapsodija. Mislim da je drugi gol presudio i nakon što je Bilbija zabio utakmica je otišla u jednosmjernu ulicu", istakao je Jakirović koji je dodao kako ovaj momčadi bez obzira na trenutačni položaj na tabeli, bodovnu prednost, motiva i želje za dokazivanjem ne nedostaje.

"Sada imamo 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu i ostalo je još 27 bodova u igri. Sada se idemo odmoriti i pripremiti za Borac. Mi igramo dobro cijelu sezonu i u dobroj smo formi, iako neki misle da ćemo pasti mi smo željni napretka i dokazivanja, bez obzira tko igra motivacije ne nedostaje. Nemanja je svijet za sebe, iako ga dobro čuvaju, naravno da je fokus na njemu. To otvara prostor i drugim igračima, ali i on je lukavi lisac i više i ne brojim njegove pogotke koliko ih je" dodao je Jakirović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close