Nakon trijumfa u Rijeci

Jakirović: Kao da su svi jedva čekali da Dinamo potone

"Stvarno smo prošli svašta, kao da su svi jedva čekali da Dinamo potone, to je tako kad si godinama dominantan. Još jednom je cijeli klub pokazao da je Dinamo najbolja ekipa Hrvatske", kaže Jakirović.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2024. u 00:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je na Rujevici uzeo sva tri boda i po svemu sudeći osigurao naslov prvaka. Rijeka je vodila golom Pjace od 48. minute, izgledala je bolje na terenu, ali onda Dinamo promijenio sustav, kako je dvoboj prolazio, tako je izgledao sve bolje. Iako su opet domaćini imali u svojim rukama meč loptu. Fruk je šutirao, Nevistić je bio dobro postavljen.

Sve se okrenulo tri minute kasnije. Radeljić je na 25 metara od gola srušio Petkovića. Golman Rijeke je na neki čudan način postavio živi zid, pogrešno se sam postavio što je kaznio na najbolji način Petković lijepim golom. Smolčić je pogodio stativu u 81. minuti, što je na drugoj strani kaznio Arber Hoxha u 89. minuti.

"Moram priznati da prvo poluvrijeme nismo izgledali dobro, Rijeka je bila bolja. Promijenili smo sustav u drugom dijelu, presjekao nas je jedanaesterac, pokazali smo veliku mentalnu snagu i uspjeli preokrenuti rezultat. Na kraju smo se obranili, bilo je nezgodnih prekida, ali evo, ogromna tri boda, ispunili smo cilj.Sad mi djeluje nestvarno. Stvarno smo prošli svašta, kao da su svi jedva čekali da Dinamo potone, to je tako kad si godinama dominantan. Još jednom je cijeli klub pokazao da je Dinamo najbolja ekipa Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close