Pred utakmicu protiv Rijeke

Jakirović: Odluka obitelji bila je da nastavim raditi

"Odluka obitelji bila je da nastavim raditi, da vodim utakmicu i to je bila i želja moje mame. Nema što drugo nego nastaviti dalje, a mi ćemo svi čuvati uspomenu na nju", rekao je Jakirović.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2024. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 19.30 na Rujevici Rijeka i Dinamo igraju potencijalno utakmicu koja može odlučiti prvaka Hrvatske. Nakon prošlog kola u kojemu je Rijeka izgubila od Lokomotive vrh je preuzeo Dinamo koji sada ima bod više od Riječana uoči zadnja četiri kola.

Dinamov trener Sergej Jakirović proživljava emotivno težak tjedan budući da mu je poslije teške bolesti preminula majka.

"Hvala svima koji su izrazili sućut i iskazali podršku. Hvala bolnici i svom osoblju, koji su napravili sve, ali je bolest bila preteška. Odluka obitelji bila je da nastavim raditi, da vodim utakmicu i to je bila i želja moje mame. Nema što drugo nego nastaviti dalje, a mi ćemo svi čuvati uspomenu na nju", rekao je Jakirović.

O samoj utakmici kazao je:

"Ne treba puno naglašavati što nas očekuje, sastaju se dvije najbolje momčadi prvenstva. Uspjeli smo ih preskočiti, želimo sutra biti hrabri i napravit ćemo sve da uzmemo tri boda. Rekao sam da idemo po pobjedu do koje nismo došli na Rujevici ove sezone. Rijeka je kod kuće goropadna, svjesni smo toga, ali naš cilj isključivo su tri boda, ali ako bude bod, naravno da ćemo biti zadovoljni", naglasio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close