SuperSport HNL

VIDEO I Lokomotiva s 3:1 srušila Rijeku i ostavila Dinamo na vrhu ljestvice!

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Rijeku 3:1 u posljednjem susretu 32. kola SuperSport HNL-a. Na vrhu ljestvice tako ostaje Dinamo kojega u sljedećem kolu očekuje gostovanje upravo na Rujevici.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2024. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokomotiva je dva pogotka postigla krajem prvog dijela, strijelci su bili Robert Mudražija u 37. i Marin Šotiček u 43. minuti. Na samom kraju, u 96. minuti, Šotiček se drugi put na ogledu upisao u strijelce.

Jedini gol za Rijeku je dao Jorge Obregon u 67. minuti.

Rijeka je ovim porazom prepustila vrh ljestvice Dinamu koji ima bod više od riječkog sastava (72-71). Takvo je stanje prije velikog derbija iduće nedjelje na Rujevici između Rijeke i Dinama. 

Video: LOKOMOTIVA vs RIJEKA 3:1

Rijeka je posljednji put u prvenstvu izgubila krajem veljače, od Dinama, a između toga je imala sedam prvenstvenih pobjeda u nizu.

Lokomotiva je nastavila borbu s Osijekom za četvrto mjesto, ima opet samo bod manje u odnosu na Osječane, javlja HRT. 

Nogometaši Osijeka slavili su 3:0 u gostima kod Gorice.

Junak osječke pobjede bio je prvi strijelac HNL-a Argentinac Ramon Mierez koji je postigao sve gostujuće golove. Prvi je dao u nadoknadi prvog poluvremena, a suparnika je slomio golovima u 52. i 80. minuti.

Trenutačno je Mierez na 16 ligaških golova u sezoni.

Dinamo je u subotu s minimalnih 1-0 svladao Varaždin, dok je Hajduk bio uvjerljiv protiv slabašnog Rudeša, pobijedivši 5-1.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close