U utorak ždrijeb

Jakirović bi Maribor: Znam koliko nas respektiraju

Od jučer su Plemići u Hrvatskoj, a u Svetom Martinu doznat će i s kim će igrati u prvom pretkolu Lige prvaka petog srpnja.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2022. u 08:29 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je ždrijeb, a Zrinjski će biti nepostavljen. Mogućih protivnika je puno i njihova snaga varira od vrlo jakih (Ferencvaroš, Cluj, Malmo) do potencijalno slabsašnih (The New Saints, Lincoln). Premda Jakirović ostaje pri tvrdnji da u Ligi prvaka nema slabih.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli HŠK Zrinjski Mostar (@hsk.zrinjski)

"Čekamo utorak i maksimalno ćemo se koncentrirati na prve dvije utakmice. Napravit ćemo skauting, analizu protivnika, čim ga doznamo. Svjesni smo da nema laganog protivnika, jer svi u ždrijebu su prvaci svojih država i svi su dobili barem 70 posto utakmica u svojim prvenstvima. Bit će neizvjesno s kim god bude i nadam se da će biti neizvjesno, jer to znači da imamo svoju šansu. Želim da dobre igre iz prvenstva pretočimo u Europu. Meni je osobno cilj proći prvo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, jer to Zrinjski nikada nije napravio", rekao je Jakirović prije polaska u Hrvatsku. 

Među potencijalnim protivnicima je i slovenski Maribor, klub kojeg i u Zrinjskom dobro poznaju, a i koji je Jakirović zadnjeg trenirao prije nego je stigao u Mostar.

"Bilo bi dobro da to bude Maribor. Dobro se međusobno poznajemo, a uvjerio sam se koliko tamo respektiraju Zrinjski. Uvijek su te utakmice bile neizvjesne, uvijek bi odlučio neki sitni detalj, poput onog Vilerovog gola kada je htio centrirati, a lopta završila u mreži. Koga god tu izvučemo upoznat ćemo je dobro i pripremiti se kako treba", zaključio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close