Hibridni tereni

Pala odluka o radovima na terenu, Zrinjski će Europu ipak igrati u Mostaru

Sport / Nogomet | 11. 06. 2022. u 15:40 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više mjeseci neizvjesnosti oko toga kada će krenuti postavljanje novog terena s hibridnom travom na stadionu HŠK Zrinjski, danas je pala odluka.

Predstavnici grčkog konzorcija koji je dobio izvođenje radova i HŠK Zrinjski imali su sastanak nakon kojeg je dogovoreno da radovi ipak krenu u drugoj polovici kolovoza. 

Postojala je mogućnost da radovi krenu odmah, što bi značilo da će Zrinjski prije dobiti teren, ali neće moći igrati europske utakmice na svom stadionu, no ovako je odlučeno za drugu varijantu.

"Nakon predočene dinamike radova koji uključuju uklanjanje postojećeg travnjaka, pripremu podloge i postavljanje hibridnog travnjaka, a što bi prema planiranim rokovima trebalo trajati ukupno 60 dana, HŠK Zrinjski je zbog više razloga, a najviše zbog predstojećih europskih utakmica, odlučio da je za početak radova najbolje rješenje druga polovica kolovoza", priopćio je prvak BiH.

Postojeća trava s trenutnog terena "seli" u Rodoč, pa će na sveučilišnom kampusu u tom naselju biti osposobljen teren za trenažni proces prve momčadi Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close