Službeno

Iz kluba potvrdili: Rendulić više nije trener Zrinjskog

''Treneru Renduliću se zahvaljujemo na profesionalnoj suradnji i velikim uspjesima koje je ostvario s momčadi'', naveli su iz kluba...
Sport / Nogomet | 18. 11. 2023. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Rendulić od danas više nije trener HŠK Zrinjski Mostar, a sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora i iscrpne analize aktualnog trenutka, potvrdili su na službenoj Facebook stranici ovog kluba.

''Treneru Renduliću se zahvaljujemo na profesionalnoj suradnji i velikim uspjesima koje je ostvario s momčadi te mu kao Klub od srca želimo puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku trenerske karijere'', naveli su u svojoj objavi i dodali kako će o daljnjim potezima pravodobno obavijestiti javnost.

Kako smo ranije pisali Rendulićevoj smjeni očito je kumovao poraz u gradskom derbiju protiv Veleža, u kojemu je Zrinjski poražen sa 3:0.

Na mjesto šefa stručnog stožera hrvatski trener je imenovan 30. studenog 2022. godine, a u proteklih 12 mjeseci momčad je vodio u 47 službenih utakmica.

U povijesnim knjigama ostat će zapisano da je Plemiće vodio do prve dvostruke krune u povijesti, a onda i do prvog plasmana u skupnu fazu UEFA Konferencijske lige.

Navodno je završen dogovor s njegovim nasljednikom. Bit će to, navodno, Stjepan Tomas, bivši hrvatski reprezentativac koji je zadnji angažman imao na klupi Osijeka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close