Prvak kod fenjeraša

Ivanković: Zvijezda voli igrati, a to nam odgovara

Aktualni prvak BiH HŠK Zrinjski gostovat će kod trenutno posljednje ekipe, Zvijezde 09
Sport / Nogomet | 03. 12. 2023. u 12:40 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po povratku iz Alkmaara Plemići će brzo u akciju, a zbog problema s letom odmor do sljedeće utakmice trajao im je kraće nego su planirali.
 
"Imali smo malih problema u povratku iz Nizozemske i nadam se da smo se oporavili dovoljno. Imali smo jedan regeneracijski trening, imat ćemo još jedan prije polaska na utakmicu", kazao je Mario Ivanković, trener Zrinjskog uoči utakmice protiv Zvijezde 09 koja se igra u ponedjeljak u 13 sati.
 
Video: Prvi susret donio osam golova
 
Prvi susret ove dvije ekipe ponudio je pregršt golova, ali i očekivanu pobjedu Zrinjskog (5:3). Prvak će biti apsolutni favorit kod najslabije ekipe u ligi, ali Ivanković smatra da Zvijezda 09 nije tako slaba.
 
"Idemo na tri boda, ali neće biti nimalo lako. Bez obzira što su zadnji na ljestvici Zvijezda 09 igra dobro, igraju kvalitetno od zadnje linije prema naprijed, imaju par vrlo kvalitetnih igrača. Nitko ih kući nije lako dobio. Zato moramo imati maksimalan pristup i želju da moramo pobijediti", istaknuo je Ivanković te dodao:
 
"Zvijezda je ekipa koja je nenadano ušla u Premijer ligu i zbog toga se morala u hodu uigravati, pojačavati... Dobro znamo da ekipa koja u kompletu ne prođe pripreme ne može biti na željenoj razini. No, oni su se dizali kako je sezona odmicala. Teže igri i nadigravanju, a to nama odgovara. Idemo se nadigravati, pa tko pokaže više neka uzme bodove".
 
Ivanković u posljednje vrijeme ima dosta problema s ozlijeđenim igračima, pogotovo među stoperima, jer se u Nizozemskoj ozlijedio i Matej Senić, pa je od svih stopera jedino Radić posve zdrav.
 
Video: Mario Ivanković uoči Zvijezde
 
"Nekako nas problemi stalno pogađaju u zadnjoj liniji. Sada nam je otpao Senić, a nadam se da će se vratiti Memija. Ima nas dovoljno zdravih i samo oni koji budu 100 posto spremni idu na put. Tko god bude imao imalo problema ostat će u Mostaru na rehabilitaciji i onda da se posve pripremimo za ciklus od tri stvarno jake utakmice", zaključio je Mario Ivanković.
 
Susret između Zvijezde 09 i Zrinjskog igra se u ponedjeljak u 13 sati, uz prijenos na Areni Sport TV. 
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close