Slavlje u derbiju

Ivanković: Najvažnije je bilo pobijediti

Nakon smjene Krunoslava Rendulića prvi tim je vodio Mario Ivanković koji je odmah u prvoj utakmici ubilježio pobjedu uz odličnu igru.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2023. u 20:33 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod vodstvom Marija Ivankovića, privremenog trenera, iako nije isključeno da na klupi ostane duže, Zrinjski ne samo da je uvjerljivo svladao Široki Brijeg 3:1 nego je prikazao igru koja ga je krasila posljednjih godina.

"Najvažnije nam je večeras bilo da pobijedimo, jer bilo je važno uhvatiti priključak. Dali smo dva pogotka, imali smo puno prilika, a onda se dogodila rupa od 10 do 15 minuta kada nas je Široki kaznio i čak imao šansu da izjednači. U drugom poluvremenu smo rutinski priveli utakmicu kraju. Prezadovoljan sam odnosom ekipe i pobjedom", rekao je Ivanković koji će ekipu vjerojatno voditi i u nedjelju u Gabeli.

Da je Zrinjskom bila neophodna pobjeda nakon turbulentnog prošlog tjedna slaže se i dvostruki strijelac Nemanja Bilbija.

"Pobjeda nam je bila prijeko potrebna, poslije svih problema koje smo imali unutar kluba. Dobro smo ušli u utakmicu, imali dobar odnos i zasluženo slavili", kazao je Bilbija koji tri boda očekuje i u nedjelju kod GOŠK-a.

"Malo ćemo se odmoriti, a onda u nedjelju igrati važnu utakmicu da ostanemo na drugom mjestu, a možda se i približimo Borcu. S ovakvim odnosom neće biti problema", dodao je Bilbija.

Kopirati
Drag cursor here to close