Hercegovački derbi

Zrinjski bez problema sa Širokim, slavlje Plemića u Ivankovićevom debiju

HŠK Zrinjski slavio je s 3:1 u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega i tako došao Borcu na četiri boda zaostatka, ali sa svim nadoknađenim utakmicama.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2023. u 19:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici pod vodstvom privremenog trenera, bivšeg kapetana Zrinjskog Marija Ivankovića Zrinjski je neočekivano lako svladao svog hercegovačkog rivala. Doduše, Širokobriježani su bili oslabljeni, ali i Zrinjskom je nedostajao veći broj igrača.
 
Ipak, Zrinjski je slavio uvjerljivu pobjedu s 3:1 uz dva gola Nemanja Bilbije i jednim Josipa Ćorluke, dok je Široki samo uspio smanjiti preko Marijana Ćavara i to nakon velike pogreške Tarika Ramića.
 
Sve zanimljivo u ovoj utakmici događalo se u prvom dijelu. U drugom je Zrinjski rutinski čuvao svoju prednost, a Široki nije uspijevao ozbiljnije ugroziti vrata domaćih. 
 
Foto: Bljesak.info / Utakmica Zrinjski - Široki
 
Blizu pogotku u nekoliko navrata bio je Mario Ćuže, a Bilbija je za nekoliko centimetara promašio vrata i tako nije ubilježio hat-trick.
 
Foto: Bljesak.info / Utakmica Zrinjski - Široki
 
Zrinjski se tako uspio vratiti nakon poraza od Veleža i smjene trenera Krunoslava Rendulića, a u nedjelju će imati novu utakmicu. Bit će to susret 15. kola kod GOŠK-a u Gabeli.
 


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close