Raketa

Ivan Rakitić se našao u elitnom društvu

"Ivan Rakitić je legenda La Lige koji je četiri puta osvojio ovo natjecanje dok je nosio dres Barcelone. Ipak, klub koji je njemu u srcu je Sevilla gdje je odigrao prve minute u španjolskom nogometu i postao kapetan kluba."
Sport / Nogomet | 04. 02. 2022. u 22:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska La liga izabrala je najboljih 11 igrača koji su se vratili u svoj bivši klub.

Naime, ovaj izbor je napravljen uslijed toga što su se na povratak u Barcelonu odlučili Dani Alves i Adama Traore.

U ovom prestižnom društvu našao se i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Popularni Raketa je 2014. iz Seville otišao u Barcelonu za 18 milijuna eura, a vratio se šest godina kasnije za 3.5 milijuna eura.

"Ivan Rakitić je legenda La Lige koji je četiri puta osvojio ovo natjecanje dok je nosio dres Barcelone. Ipak, klub koji je njemu u srcu je Sevilla gdje je odigrao prve minute u španjolskom nogometu i postao kapetan kluba. Nakon uspješnog boravka u Barci, Rakitić se odlučio vratiti u svoj prvi španjolski dom kako bi još jednom vukao konce veznog reda Seville", navodi se u službenoj objavi La Lige.

U ovom prestižnom društvu našli su se i Gerard Pique, Dani Carvajal, Diego Simeone, Asier Illarramendi, Gerard Moreno, Fernando Torres, Iago Aspas, Joaquin Sanchez, Jesus Navas te Antoine Griezmann.

Kopirati
Drag cursor here to close