Groznica trese Hajdukovce

Ivan Perišić iz Beograda poslao poruku navijačima

Sport / Nogomet | 22. 01. 2024. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavni akter najvećeg transfera u povijesti HNL-a, Ivan Perišić, na Instagramu je otkrio da se trenutno nalazi u Beogradu.

Perišić dobar dio svoje rehabilitacije obavlja kod Andreja Milutinovića, srpskog profesora kineziologije koji je na glasu kao jedan od najboljih stručnjaka za proces oporavka od ozljede.

Milutinović je svojedobno radio i s Lukom Modrićem, Darijom Srnom, Gianluigijem Buffonom te brojnim drugim poznatim nogometašima, a sada pomaže Perišiću da se što prije oporavi od teške ozljede koja ga je zadesila u rujnu kada su mu pukli prednji križni ligamenti desnog koljena.

Ivan je od tada izvan stroja, uspješno je odradio operaciju u Innsbrucku i sada prolazi kroz rehabilitaciju, prenosi Gol.hr

Prije nekoliko dana Perišić je potpisao za Hajduk, došavši na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone.

Iz kluba je već potvrđeno da će Ivan i u idućoj sezoni igrati za Hajduk i to za mjesečnu plaću od 1 eura uz određene bonuse vezane uz Hajdukove nastupe u Europi predstojeće jeseni.

"Ne mogu stati, ne želim stati", poruka je koju je Perišić objavio.

Prognoze vezane za njegov povratak na travnjak uglavnom spominju travanj, ali s obzirom na to da je u pitanju Perišić, koji je poznat kao veliki radnik i ogromni profesionalac, neće biti iznenađenje ako se vrati i ranije od toga.

Kopirati
Drag cursor here to close