Vraća se u matični klub nakon više od 17 godina

Ivan Leko novi trener Hajduka

"Ovaj trenutak je baš poseban, emocionalan. Krenuo sam u nogomet u Hajduku, znao sam da će doći taj dan kada ću postati trener Hajduka. Jako sam sretan i puno se veselim, nadam se da nas čeka puno lijepih stvari", rekao je Leko.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2022. u 17:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Leko je novi trener Hajduka. Leko se u matični klub vraća nakon više od 17 godina i osvojenog naslova prvaka kao igrač s Bijelima u sezoni 2004./2005. Službeno predstavljanje novog trenera Bijelih bit će održano na konferenciji za medije u četvrtak 4. siječnja u poslijepodnevnim satima.

U trenerskoj je karijeri krenuo kao pomoćnik Igora Tudora u Leuvenu, a samostalno je vodio Sint-Truiden, Club Brugge, Al-Ain, Royal Antwerp te kineski SH Port. S Club Bruggeom je osvojio belgijsko prvenstvo i Superkup, dok je s Royal Antwerpom osvojio kup. Posljednji angažman mu je bio u Kini, gdje se zadržao skoro dvije godine, do prosinca 2022.

"Ovaj trenutak je baš poseban, emocionalan. Krenuo sam u nogomet u Hajduku, znao sam da će doći taj dan kada ću postati trener Hajduka. Jako sam sretan i puno se veselim, nadam se da nas čeka puno lijepih stvari. Puno je stvari koje se mogu napraviti.

Činjenica je da je Hajduk u posljednje dvije godine napravio ogroman napredak u svemu. Od prvog dana ćemo naglasak staviti na energiji, emociji i strasti i sve što budemo radili od danas pa nadalje bit će s tim naglaskom. Nadam se da će naši navijači uživati kada budu gledali naše utakmice", prve su riječi Ivana Leke kao trenera Hajduka.

Kopirati
Drag cursor here to close