Otišao po akcijskoj cijeni

Hajduk prodao LASK-u perspektivnog napadača

Austrijanci su aktivirali klauzulu u vrijednosti od 2,4 milijuna eura i doveli za ''siću'' 20-godišnjeg napadača koji ima veliki potencijal. Ljubičić je potpisao ugovor na pet godina s austrijskim prvoligašem.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2022. u 22:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Ljubičić prošlo se ljeto uputio na posudbu u LASK iz Linza. U Hajduku su vjerovali da će mladom Ljubičiću dobro doći posudba zbog prilagodbe na seniorski nogomet.

Međutim, prilikom sastavljanja ugovora kao da nisu puno vjerobali u mogućnost da se Ljubičić nametne u Lincu i na koncu bude i otkupljen.

Naime, Austrijanci su aktivirali klauzulu u vrijednosti od 2,4 milijuna eura i doveli za ''siću'' 20-godišnjeg napadača koji ima veliki potencijal.

Ljubičić je potpisao ugovor na pet godina s austrijskim prvoligašem, pišu hrvatski mediji. Ne navodi se je li se Hajduk 'ugradio' u potencijalni naredni transfer mladog reprezentativca Hrvatske.

Ljubičić je odmah po dolasku u Austriju postao standardni prvotimac te je u 17 službenih nastupa za LASK upisao 13 pogodaka i pridodao dvije asistencije. Nastavi li napredovati, njegov novi klub mogao bi višestruko profitirati.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Marin Ljubičić (@marinljubicic90)

Mladi napadač se na Instagramu oprostio od Hajduka emotivnom objavom.

''Sa pituron bilon proša si kroz vene… Toliko emocija, toliko toga u ovih 11 godina… Hvala za sve! Nikad zbogom, samo doviđenja!'' napisao je Ljubičić na svom profilu.

Austrijanci su zadovoljni, itekako zadovoljni, trljaju ruke nakon odrađenog posla.

"Ovo je veliki korak naprijed. Marin je u vrlo kratkom razdoblju izrastao u vrhunskog igrača i realizatora, njegov učinak sve govori. Činjenica da smo ga uspjeli dugoročno vezati za LASK velika je stvar za nas. Predvođeni s njim ulazimo u drugi dio sezone i u novi stadion Raiffeisen Arenu. Marin će nam donijeti mnogo radosti", izjavio je sportski direktor Radovan Vujanović.

Kopirati
Drag cursor here to close