Brodolom zvijezda

Ispadanje od Reala kraj rasipne ere PSG-a?

"Ovo više nije slučajno, ovo je kultura poraza. Nisu ništa naučili, vjeruju i dalje da je dovoljno ujediniti planetarne zvijezde i sve će biti kako treba biti", piše L'Equipe.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2022. u 22:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kritike na račun PSG-a ne prestaju dan nakon što je momčad čiji napadački trojac sačinjavaju Neymar, Mbappe i Messi ispala u osmini finala Lige prvaka od Real Madrida.

PSG je najdalje otišao u Ligi prvaka kad je bio europski doprvak 2020. godine, a prošle sezone je došao do polufinala.

Ova sezona trebala je biti sezona kad će nakupljeno iskustvo momčad punu superzvijezda odvesti na sam vrh, no ispalo je drugačije, kraj europskog puta došao je već u osmini finala, iako su Parižani u 135 minuta kroz dva dvoboja s Realom izgledali kao da sigurno prolaze, a onda je sve palo u vodu u posljednjih 45 minuta.

"Ovo više nije slučajno, ovo je kultura poraza. Nisu ništa naučili, vjeruju i dalje da je dovoljno ujediniti planetarne zvijezde i sve će biti kako treba biti", piše danas L'Equipe, prenosi HRT.

Još 2017. PSG je razbio Barcelonu s 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, samo da bi izgubio sa 6:1 u uzvratu.

Dvije godine kaasnije na Old Traffordu su s 2:0 svladali Manchester United, da bi kod kuće potom bili poraženi s 1:3 golom u 94. minuti.

Cijenu će vjerojatno platiti trener Mauricio Pochettino, a kao najveća želja Parižana za trenersku klupu figurira Zinedine Zidane.

Kopirati
Drag cursor here to close