Norvežani tvrde drugačije

Ipak su gosti napali domaćeg trenera

"Mi znamo da postoji snimka incidenta koja pokazuje kako članovi Rominog stožera napadaju Knutsena. Vidjeli smo taj video koji je u posjedu UEFA-e i tražimo da on bude dostupan javnosti", priopćili su iz norveškoga kluba.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2022. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mourinho je pričao o sucima, podlozi, pisali smo o gužvi koja je nastala nakon utakmice. Prve informacije su govorile o tome kako je kapetan Rome Lorenzo Pellegrini optužio je domaćeg trenera Kjetila Knutsena za napad na trenera vratara Rome Nuna Santosa, međutim domaćini, Norvežani imaju svoje mišljenje.

Oni tvrde kako su baš članovi Rominog stožera napali Knutsena. Prema pojedinim članovima domaće momčadi, Knutsena je napao Santos. Točnije da je Santos zgrabio za vrat i udario u zid Knutsena.

"Romino ponašanje nije samo tjelesni napad na Kjetila Knutsena. To je sustavni napad na Glimtove vrijednosti. Kao mali klub, mi ne možemo skinuti šešir i prihvatiti takvo ponašanje. Roma bombardira medije s lažima kako bi sakrila svoje nesportsko ponašanje. Mi znamo da postoji snimka incidenta koja pokazuje kako članovi Rominog stožera napadaju Knutsena. Vidjeli smo taj video koji je u posjedu UEFA-e i tražimo da on bude dostupan javnosti", priopćili su iz norveškoga kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close