Burno u Norveškoj nakon poraza Rome

Mourinho po sucima, bilo posla i za policiju

"Očito, Bodo je opasna momčad, ali također se nadam da ćemo imati dobrog suca i pomoćnika u uzvratu" pričao je Mourinho nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2022. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveće iznenađenje gledajući sva tri europska klupska takmičenja je norveški Bodø/Glimt. Kjetil Knutsen je ovu momčad uglavnom sastavljenu od domaćih igrača doveo skoro do polufinala Konferencijske lige, potpuno neočekivano.

U Konferencijskoj ligi, ovaj klub je nakon poraza od Prištine, nanizao čak 14 utakmica bez poraza. Dva puta su dobili Celtic, dva puta Romu, jednom AZ. U posljednjoj utakmici, prvoj četvrtfinala ponovo su bili bolji od Rome 2:1. Drugi put u tri susreta.

Norvežani su ovoga puta napravili preokret. Rimljani su poveli golom Pellegrinija u 43. minuti, iako je Bodo ostavio bolji dojam do tada.U nastavku utakmice opet je aktivniji bio norveški sastav koji je izjednačio u 56. minuti. Strijelac je bio Wembangomo, ali gol ide na dušu vratara Rome Rui Patricija koji je početnički reagirao i nije uhvatio relativno lagani udarac s 20-ak metara.U 89. minuti Bodo je prije revanša stekao gol prednosti i to nakon pogotka Vetlesena za konačnih 2:1.

"Kad smo protiv njih igrali u Rimu u skupini, trebali smo dobiti dva penala koje sudac nije vidio, a večeras su nam dvaput svirali zaleđe u situacijama kad to nije bilo ni blizu. Pogotovo je tragikomična bila ona situacija u prvom poluvremenu. Izgubili smo 2:1, ali imamo uzvrat na Olimpicu pred našim navijačima i ja nemam problem reći da smo mi favoriti za prolaz u polufinale. Imam potpuno povjerenje u svoje igrače, u naš stadion, i u podršku naših ljudi.Očito, Bodo je opasna momčad, ali također se nadam da ćemo imati dobrog suca i pomoćnika u uzvratu" pričao je Mourinho nakon utakmice. Prema tvrdnjama pojedinih igrača Rome, nije Mourinho samo pričao, bilo je tu svega, sve je navodno počelo od trenera domaćih.

Kapetan Rome Lorenzo Pellegrini otkrio je novinarima kako je trener Kjetil Knutsen fizički napao Nuna Gomesa, pomoćnika u stožeru portugalskog stručnjaka Jose Mourinha.

"Nešto neugodno se dogodilo. Njihov trener je upravo napao našeg trenera vratara. Prvo mu je rekao nekoliko uvreda, a onda ga je fizički napao. To je tužno, takvo ponašanje je uvreda Romi, igračima, ali i stručnom stožeru. To je sramotno". Bilo je posla i za policiju koja je intervenirala nakon dvoboja te razgovarala s akterima incidenta.

Kopirati
Drag cursor here to close