Nakon dva vezana poraza

Inzaghi: Ako želimo titulu, pristup mora biti drugačiji

"U posljednjoj utakmici smo trebali biti bolji u obrani jer smo znali opasnosti koje Sassuolo ima, a ekipa koja želi osvojiti Scudetto ne može pristupiti na ovaj način", završio je Inzaghi.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2022. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vrlo kratkom periodu Inter je dva puta zaredom poražen na domaćem terenu. Prvo od Liverpoola u Ligi prvaka, a onda u prvenstvu. U oba slučaja istim rezultatom 0:2. I dok poraz od Reedsa nije toliko uznemirio trenera Inzaghija, ovaj koji je je došao za vikend jeste.Već nakon prvih 45 minuta bilo je sve gotovo i Sassuolo je imao dva pogotka prednosti, a iako je u drugom poluvremenu ušao Edin Džeko, Inter nije uspio postići gol i vratiti se u igru.

"Jako sam ljut zbog pristupa jer smo o tome razgovarali nakon utakmice u srijedu protiv Liverpoola. Sassuolo je već pobijedio Milan i Juventus, dobro igraju i trebali smo biti puno oprezniji. U drugom poluvremenu smo imali puno prilika, bez obzira na činjenicu da smo trebali drugačije pristupiti i da je Sassuolo fizički svježiji od nas. Stvorili smo puno prilika, ali nismo uspjeli postići gol. Izgubili smo i moram se suočiti s tim, nismo uspjeli i to će biti razlog za analizu jer utakmica nije bila dobra. Moramo ovo ostaviti iza sebe jer već za četiri dana imamo novu važnu utakmicu, trebamo se fizički i psihički vratiti jer je do kraja sezone ostalo 13 utakmica, kojima moramo pristupiti kao da je riječ o finalima", naglasio je Simone Inzaghi.

Novinari su ga tražili da komentira činjenicu kako je ovo već druga utakmica na stadionu Giuseppe Meazza na kojoj nisu uspjeli postići gol.

"I dalje smo najefikasnija momčad lige, stvaramo puno šansi, tako da nas to ne bi trebalo brinuti. U posljednjoj utakmici smo trebali biti bolji u obrani jer smo znali opasnosti koje Sassuolo ima, a ekipa koja želi osvojiti Scudetto ne može pristupiti na ovaj način", završio je Inzaghi.

Kopirati
Drag cursor here to close