Bivši igrač Intera koban

Interu samo bod, Candreva zabio u 90. minuti

U najgorem mogućem trenutku, Candreva je s desnog krila poslao jednu loptu koja je bila više centaršut nego pokušaj na gol, ali svejedno u 90. minuti, lopta zakoprcala u suprotnim rašljama gola Intera.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2023. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici 29. kola Serie A, Inter je kao gost osvojio samo na gostovanju kod Salernitane. Činilo se kako Inter vrlo brzo utakmica stavlja pod kontrolu nakon što je već u šestoj minuti kada je Gosens u gol pretvorio asistenciju Lukakua. Nakon toga se gledao uglavnom festival promašaja gostujućih igrača.

Lukaku, Correa su imali svoje prilike, ali je Ochoa bio poprilično raspoložen. U nastavku utakmice dva puta su igrači Intera pogodili okvir gola. Barella je pogodio stativu, Lukaku prečku.

I na kraju kako to obično biva, za svoje promašaje kažnjeni su gosti. U najgorem mogućem trenutku, Candreva je s desnog krila poslao jednu loptu koja je bila više centaršut nego pokušaj na gol, ali svejedno u 90. minuti, lopta zakoprcala u suprotnim rašljama gola Intera čiji su igrači imali 25 udaraca prema golu, od čega 11 u okvir, osam kornera. Edin Džeko je u ovom susretu dobio samo pet minuta, Marcelo Brozović je ušao u 66. minuti. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close