Prijavljen

Internet bruji o Bellinghamu: Vrijeđao sunarodnjaka?

Sport / Nogomet | 02. 02. 2024. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid Facebook / Jude Bellingham

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Getafe u La Ligi, međutim po završetku susreta Jude Bellingham prijavljen je disciplinskom sucu zbog gnjusne uvrede na račun igrača suparničke momčadi, svoga sunarodnjaka Masona Greenwooda.

Bellignham je snimljen kako bivšem igraču Uniteda izgovara da je "silovatelj" poslije jednog okršaja na sredini travnjaka, prenosi Gol.hr

Bellingham ga je oborio na tlo uz aut-liniju, a kad je lopta napustila igru, kamera je zumirala Bellignhama, koji je u tom trenutku izgovorio nešto upućeno Greenwoodu.

Iako se nije čulo točno što je engleski reprezentativac rekao, navijači tvrde na osnovu snimke kako mu je poručio da je "silovatelj".

Cadena SER javlja kako je Getafe od delegata tražio da Bellinghamovo gnjusno navodno vrijeđanje uđe u službeni izvještaj s utakmice. To bi moglo dovesti do otvaranja istrage protiv Bellinghama.

Optuže li ga, Bellingham bi mogao biti suspendiran, no zasad se još ne zna hoće li uopće biti sankcija.

To je dvojcu prvi okršaj u španjolskom nogometu otkako je bivši igrač Uniteda stigao na posudbu u Getafe. U španjolski klub Greenwood je stigao nakon što mu je njegov matični klub preporučio da potraži drugi klub.

Iz Uniteda je morao otići zbog optužbi za silovanje 2022. godine. Optužbe protiv njega su odbačene, ali Crveni vragovi svejedno su ga se odlučili riješiti.

Pogledajte taj detalj OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close