Serie A

Inter u Bologni napravio još jedan korak prema naslovu

Nogometaši milanskog Intera napravili su novi korak ka potvrdi osvajanja 20. naslova prvaka Italije svladavši kao gosti Bolognu sa 1-0.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2024. u 21:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedini pogodak na utakmici postigao je Bisseck (37).

Vodeći Inter sada ima 75 bodova, 18 više od drugog Juventusa, a 19 od trećeg Milana, dok je četvrta Bologna ostala na 51 bodu, četiri više od pete Rome, a pet od šeste Atalante koji će u nedjelju igrati protiv Fiorentine, odnosno Juventusa.

SAŽETAK UTAKMICE

Nogometaši Sassuola i Caglarija ostvarili su važne domaće pobjede u borbi za ostanak u Serie A u susretima 28. kola talijansog prvenstva.

Sassuolo je sa 1-0 (0-0) svladao izravnog konkurenta Frosinone, dok je Cagliari sa 4-2 (2-0) nadigrao otpisanu Salernitanu.

Nakon što je osvojio samo bod u posljednjih osam prvenstvenih susreta, Sassuolo je pod vodstvom novog trenera Davidea Ballardinija upisao nasušna tri boda protiv Frosinonea.

Jedini gol postigao je Thorstvedt (58.), a gosti su u 90. minuti imali idealnu priliku za poravnanje, ali Kaio Jorge je zapucao kazneni udarac.

Sažetak utakmice  POGLEDATI OVDJE

U Cagliariju je domaći sastav poveo sa 3-0 golovima Lapadule (12.), Gaetana (40.) i Šomurodova (52.), samo da bi Kastanos (56.) i Maggiore (58.) u samo dvije minute smanjili na 3-2.

Ipak, Šomurodov (76.) je svojim drugim golom smirio nervozu u domaćem sastavu, piše Hina.  GOLOVI

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close