Trent Alexander-Arnold je imao veliki problem

Igrača Liverpoola progonila obožavateljica opsjednuta seksom

Pomenuta osoba jednostavno je počela progoniti igrača Liverpoola, pojavljivala se na treninzima, u restoranima, u blizini njegove kuće.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2024. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako pišu mediji u Engleskoj, igrač Liverpoola, Trent Alexander-Arnold se posljednjih godinu dana suočavao s vrlo neugodnim problemom. Njega je progonila obožavateljica koja je usput opsjednuta seksom! Stvari su s vremenom polako počele izmicati kontroli, pa je 26-godišnji nogometaš na kraju je bio prisiljen angažirati i zaštitare.

Trent je prije toga promijenio broj telefona, postavio kamere na svoju kuću, na kraju je uposlio zaštitare pa čak i privatne detektive. Pomenuta osoba jednostavno je počela progoniti igrača Liverpoola, pojavljivala se na treninzima, u restoranima, u blizini njegove kuće. Istovremeno e-mail mu je zatrpavala materijalima "opscene prirode", a pisama nije bila pošteđena niti obitelj Alexandera-Arnolda. U takvoj situaciji, Trent Alexander-Arnold je reducirao svoj boravak na društvenim mrežama.

"Ovo je bilo više od godine pakla za Trenta. Ova je žena terorizirala njega i njegovu obitelj, bombardirala ga eksplicitnim porukama, domogla se njegovog broja i beskrajno ga zvala te slala opscene materijale u njegov dom u Cheshireu", izjavio je izvor The Suna.

Kopirati
Drag cursor here to close