Sumnjive utakmice i samog Juventusa

Igrač Juventusa pod teretom optužbe za klađenje

Prema informacijama koje dolaze iz Italije, pod sumnjom je utakmica Sassuola i Juventusa iz petog kola ovogodišnjeg izdanja Serie A, u kojoj je Stara dama pretrpjela poraz 4:2.
Sport / Nogomet | 11. 10. 2023. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi 22-godišnji igrač Juventusa Nicolo Fagioli našao se u središtu skandala. Corriere dello Sport piše kako se Fagioli tereti se za klađenje na online platformama i ono što je posebno zanimljivo, spominju se pojedine utakmice njegovog kluba, Juventusa.

Prema informacijama koje dolaze iz Italije, pod sumnjom je utakmica Sassuola i Juventusa iz petog kola ovogodišnjeg izdanja Serie A, u kojoj je Stara dama pretrpjela poraz 4:2. Navodno je na jednoj od online kladionica stigao velik broj uplata na zbroj golova.

Kada vratite film i pogledate golove morate i sami priznati kako stvari izgledaju poprilično sumnjivo.

Sassuolo je poveo golom Laurientea nakon velike pogreške golmana Juventusa Szczesnyja, dok je Juventus izjednačio autogolom Vine.

Treći gol domaćih Pinamontija je donekle također diskutabilan, dok je šesti, odnosno onaj za 4:2 Sassuola posebna priča. Gatti je onako "iz ničega" zatresao vlastitu mrežu.

Podsjećamo, u Italiji je za sportaše klađenje strogo zabranjeno, a pogotovo ako se klade na svoju momčad ili osobni učinak. 

Slučaj je sada u rukama tužioca Giuseppea Chinea, navodi Corriere. Tek se treba utvrditi je li Fagioli sudjelovao u okladama i koliki su bili iznosi.

Video: Sassuolo - Juventus
 

 

Kopirati
Drag cursor here to close