Biti ili ne biti...

Igra li Jakirović večeras svoje finale "Lige prvaka"?

Nogometaši zagrebačkog Dinama večeras u 21 sat u Maksimiru dočekuju Viktoriju Plzen u 3. kolu Konferencijske lige. Sve osim pobjede moglo bi značiti nove tektonske poremećaje na Maksimiru...
Sport / Nogomet | 26. 10. 2023. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamov strateg Sergej Jakirović dan uoči utakmice protiv Viktorije Plzen rekao je sljedeće:

"Ne mislim da će mi biti posljednja utakmica, kakav bi bio čovjek kad bi tako razmišljao. Svjestan sam svega. Meni je najteže".

Jakirović još od kraja kolovoza sanja Čehe. Poraz protiv Sparte iz Praga bio je šokantan (prva utakmica u Zagrebu 3:1, u Pragu 1:4 što ih je koštalo nastupa u Europskoj ligi), nakon toga Modri trener imao je dosta problema.

Trenutno je pak najveći problem ozljeda Brune Petkovića. O najboljem Dinamovom igraču priča se danima, toga su svjesni i trener i igrači Viktorije Plzen koji se 'mole' samo da Petković ostane na klupi, još bolje na tribini.

Iako je Jakirović pokušao smanjiti pritisak, nema nikakve dvojbe da večeras igra svoje finale "Lige prvaka", piše Sport Klub.

Naime, znajući kako se to radi u plavim hodnicima, u slučaju neuspjeha veliko je pitanje hoće li Sergej predstojeći vikend biti na maksimirskoj klupi.

Dinamo bi trebao igrati u sljedećem sastavu: Nevistić – Mohharami, Ristovski, Perić, Ljubičić – Mišić, Bulat – Špikić, Baturina, Vidović – Emreli.

Kopirati
Drag cursor here to close