Još uvijek na visokoj razini

Ibrahimović: ''Strah me igračke mirovine''

''Dok god osjećam adrenalin u sebi, igrat ću. Nadam se da će mi Milan dati novi ugovor, zaista se nadam da ću ovdje ostati do kraja života''.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2021. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (40) i dalje igra na visokoj razini, a ugovor mu istječe na kraju sezone.

''Želim igrati što je duže moguće'', rekao je Ibrahimović i dodao: ''Dok god osjećam adrenalin u sebi, igrat ću. Nadam se da će mi Milan dati novi ugovor, zaista se nadam da ću ovdje ostati do kraja života. I dalje imam ciljeve koje želim postići, a jedan od njih je osvajanje talijanskog prvenstva'', rekao je popularni Ibra.

Zlatan se, kako kaže, pomalo plaši života nakon završetka igračke karijere.

''Ne znam što će se događati kad se umirovim. Malo se plašim igračke mirovine. Vidjet ćemo, ali svakako planiram i dalje igrati nogomet, izjavio je Zlatan, koji je svojevremeno igrao protiv Paola Maldinija, a danas mu je suigrač njegov sin Daniel.

''To je prekrasno. Vidjet ćemo, ako ću i dalje imati adrenalina možda zaigram i s Danielovim sinom'', našalio se Ibrahimović.

Ako zatreba, Zlatan je spreman stati i na gol.

''Bio sam i golman u jednoj od svojih ekipa. Nisam bio zadovoljan kvalitetom golmana i rekao sam mu da se makne, da ja preuzimam'', rekao je švedski napadač i dodao:

''Svako jutro se budim u bolovima, ali i dalje imam ciljeve u glavi. Moraš se naviknuti na to i bol pretvoriti u pozitivnu energiju''.

Kopirati
Drag cursor here to close