Motiva ne fali!

I Zrinjski i Velež raduju se čarima gradskog derbija

''Ja vjerujem u svoje momke, da će biti maksimalno motivirani i koncentirani i da će napraviti za nas zadovoljavajući rezultat'', rekao je Vukas.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2019. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajednička konferencija za medije HŠK 'Zrinjski' i FK 'Velež' povodom odigravanja utakmice 2. Kola BH Telecom Premijer lige BiH održana je u subotu u prostorijama Sportskog saveza.

Konferenciji su nazočili treneri i po jedan igrač iz oba kluba.

Trener HŠK Zrinjski Hari Vukas raduje se što će biti dio gradskog derbija.

''Imam očekivanja koja su pobjednička, naravno. Kao trener baziram se na teren i ono što se događa na terenu. Naša ekipa je kvalitetnija od ekipe Veleža, iako imamo respekt prema njima. Imamo kvalitetniji roster, igramo na domaćem terenu i smatram da bi sve osim naše pobjede bilo iznenađenje'', rekao je Vukas.

Foto: Bljesak.info / Zajednika pressica Zrinjskog i Veleža

Dodao je da za ovu utakmicu igračima ne treba nikakav motiv.

''Ja vjerujem u svoje momke, da će biti maksimalno motivirani i koncentirani i da će napraviti za nas zadovoljavajući rezultat'', rekao je Vukas.

Kapetan Zrinjskog Pero Stojkić raduje se što će ponovno okusiti čar gradskog derbija.

''Imamo velik broj igrača i svaki koji izađe na teren dat će svoj maksimum kako bi došli do pobjede, a želimo stvoriti i dobru atmosferu pred uzvrstanu utakmicu Europske lige'', rekao je Stojkić.

Iz Veleža su poručili kako se neće predati.

''Očekujemo jednu tešku utakmicu, respektiramo ekipu Zrinjskog, ali sigurno neće moći promijeniti baš 10 igrača i osjetit će se i taj umor iz europske utakmice, koji ćemo pokušati iskoristiti. Zrinjski nije ekipa bez mana, pokušat ćemo se predstaviti u najboljem mogućem svjetlu, a forma u gradskim derbijima ne znai ništa, jer sitnica može odlučiti utakmicu'', rekao je pomoćni trener Veleža Mustafa Kodro.

Foto: Bljesak.info / Zajednika pressica Zrinjskog i Veleža

''Sedam dana radili smo na svim treninzima, dogovarali se sa šefom što nas čeka i što raditi što nas tiče cijele utakmice. Igrali smo dosta derbija, a sitnica može odlučiti derbi, to je sigurno. Ovo je utakmica višeg naboja i euforije, i zato je specifična'', rekao je kapetan Veleža Denis Zvonić.

Dodao je i kako svima žele pokazati kako gradski derbi može biti pravi praznik nogometa.

Gradski derbi Zrinjskog i Veleža igra se na stadionu Plemića u nedjelju, 28. srpnja, s početkom u 20.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close