Samir Bekrić

I Željini navijači mi čestitaju na pogotku Radniku

''Moram priznati da mi stižu isključivo čestitke, ali od početka Željezničarovi navijači daju mi podršku. Imam dobre odnose sa svima i uvijek sam imao. Nemam problema ni s kim'', dodaje Bekrić.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2018. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velemajstorski gol Samira Bekrića Radniku u subotu odlučio je tu utakmicu i donio Zrinjskom pobjedu 2:1, a vrlo lako bi mogao odlučiti i utrku za naslov koju mostarski klub ima sa Željezničarom.

''Utakmica nam je bila strahovito važna i došli smo tamo da smo pobijedili. Poklopilo se da sam ja bio taj koji je dao gol za pobjedu, ali to je najmanje važno. Najvažnije je da smo pobijedili'', kaže Samir Bekrić za Sportske novosti.

Video: Samir Bekrić Evrogol | Radnik vs Zrinjski | 21.04.2018

Njegov gol s preko 20 metara uistinu je spektakularan, ali i jedan od najvažnijih u sezoni. Tim golom Zrinjski u završnicu Lige za prvaka ulazi s tri boda prednosti ispred Željezničara, a upravo iz Željezničara Bekrić je došao u Zrinjski.

Ipak, bivši Željin veznjak kaže da mu i Željezničarovi navijači čestitaju na prekrasnom pogotku. Bez obzira što će možda njihov klub koštati titule.

''Moram priznati da mi stižu isključivo čestitke, ali od početka Željezničarovi navijači daju mi podršku. Imam dobre odnose sa svima i uvijek sam imao. Nemam problema ni s kim'', dodaje Bekrić.

Isti ti navijači mogu Bekriću i uživo čestitati u petak, jer on dolazi sa svojom novom momčadi na Grbavicu. Njemu će to sigurno biti nimalo obična utakmica.

''Sigurno da nije obična utakmica, ipak sam osam godina igrao na tom stadionu. Mnoge lijepe stvari tamo sam doživio i bit će emotivno doći na Grbavicu. Ali prije svega sam profesionalac i želim da Zrinjski što bolje prođe, jer osjećam zahvalnost ljudima iz kluba koji su više nego korektni prema meni''.

Zrinjski na Grbavicu dolazi s tri boda više i eventualnom pobjedom praktično bi riješio prvenstvo. No, ni remi ne bi bio loš, dapače bod bi Plemiće usmjerio prema trećoj tituli prvaka države.

''Nismo ekipa koja može igrati na ‘nulu’, ali u svakom slučaju možemo igrati rasterećeno. Ne možemo puno izgubiti, ali možemo puno toga dobiti. No, ne smijemo se opuštati jer ništa nije gotovo. Vjerujem da će biti dobra utakmica, jer svi preduvjeti su tu. Igrat će se pod reflektorima, bit će lijepo vrijeme, pun stadion... Svi volimo igrati na Grbavici, a Zrinjski je uvijek dobro igrao na tom stadionu'', zaključio je Samir Bekrić za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close